Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'Vandeksperimenter'

Af Christian Liljedahl.

Livet leves i det strømmende vand. Når vandet bobler og bruser, er det fuld af kraft og energi. Floder, elve, bække, åer og vandløb. Hvor er de henne i byen? 

For en stund skaber vi en å ved havnen og pumper vandet op af havnen og lader det flyde i stride strømme i vores egen hjemmebyggede å. Vi bygger dæmninger og leger med vandets natur og kræfter.

Christian Liljedahl bygger blandt andet interaktive kunstinstallationer i det offentlige rum, og har ofte brugt vandet i havnen som platform til sine værker. Christian holder faste workshops for børn og unge i Sydhavnen. hvor han sammen med Børnekulturhuset Karens Minde lader de unge udforske og eksperimentere frit med materialer og metoder under devisen, at man kan være lige så kreativ med skruemaskine og flammekaster, som man kan være med pensel og maling. 

I kæmpe baljerne eksperimenterer vi med, hvad der kan flyde og synke. Alle børn og barnlige sjæle er velkomne til at deltage i ‘Vandeksperimenter’ d. 13 August på Copenhagen Harbour Parade 2023!

 Leg og oplev vandeksperimenter d. 13. august fra kl. 10 - 16 på Havnevigen (Islands Brygge)