Copenhagen Harbour Parade “BY NIGHT”

11. august kl. 18.00 - 24.00

Fredag aften vil de flydende værker sejle igennem Indre By og Christianshavns kanaler. Du kan opleve smukke, mystiske og sanselige værker, der udtrykker sig stærkt og gør indtryk i sommernatten.

Du kan overvære aften paraden fra vores publikumszoner: Kyssetrappen (Ofelia Plads), Nordatlantens Brygge og Gammel Strand. Tryk på knappen for hver publikumszone, for at se programmet for dem.

Du kan fredag opleve Copenhagen Harbour Parade HELT TÆT PÅ, på en guidet sejltur.
Eller få en aften du ikke glemmer på Grønsund Færgen, hvor aftenen paraden sejler forbi.

Copenhagen Harbour Parade “ALL DAY”

12. august kl. 12.00 - 24.00

Lørdag har du mulighed for at opleve både parade og aftenkoncerter på Kyssetrappen. Til dags paraden kan du opleve unikke, originale og eksperimenterende performances, installationer og musik af høj kunstnerisk kvalitet.

Kl. 12.00 – 17.30
Sejler vores dags parade gennen Inderhavnen og det store havneindløb.
Du kan overvære paraden fra vores publikumszoner: Kyssetrappen (Ofelia Plads), Kulturhuset Islands Brygge og Nordatlantens Brygge. Tryk på knappen for hver publikumszone, for at se programmet for dem.

Kl. 18.30 & 21.00
Efterfølgende blænder vi op for et fantastisk og unikt aftenprogram på Kyssetrappen (Ofelia Plads) med to koncerter, hvor unikke kunstnere krydser klinger i nye konstellationer.

Kl. 18.30 åbner den karismatiske og anerkendte sangerinde og sangskriver Kira Skov scenen akkompagneret af seks strygere fra Det Kgl. Kapel.

Kl. 21.00, når mørket sænker sig over havnen, lægger Teitur og Girls in Airports op til en magisk og festlig afslutning på lørdagens program.

Copenhagen Harbour Parade Børnefestival

13. august kl. 10.00 - 16.00

Tag ungerne under armen og kom til den fantastisk hyggelige strand ‘Havnevigen’ for enden af Islands Brygge, når Copenhagen Harbour Parade på tredjedagen af festivalen, inviterer børn og voksne til en sjov, spændende, farvestrålende og GRATIS børnefestival.

I vil kunne opleve koncerter, performances, kreative værksteder og meget mere på land og i vandet. 

Movia tager dig hele vejen til Copenhagen Harbour Parades børnefestival i Havnevigen. ⁠Hop på Havnebus 991 kl. 10.51 fra Nyhavn eller senere på ruten til Islands Brygge Syd. Undervejs på havnebussen kan man opleve en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes Eventyrduo.

Ruten er:
kl. 10.51: Koncert på havnebus 991 (afgang fra Nyhavn)⁠
kl. 11.19: Ankomst Islands Brygge Syd, Copenhagen Harbour Parade børnefestival ⁠
kl. 11.40: Koncert v. Movia stop (Teglholmen Østkaj)⁠
kl. 12.10: Koncert på havnebus 992 (afgang fra Teglholmen Østkaj)⁠
kl. 12.21: Ankomst Islands Brygge Syd, Copenhagen Harbour Parade børnefestival.