Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'Copenhagen Harbour Parade HELT TÆT PÅ - Guidet sejltur'

Læn dig tilbage i sædet og få en oplevelse for livet, når Copenhagen Harbour Parade, fredag aften d. 11 august efter mørkets frembrud, byder på en perlerække af mystiske og sanselige performances og værker.⁠

⁠⁠I samarbejde med Stromma har vi skabt en guidet tur, der tager dig helt tæt på værker og performances⁠. Aftens guide er Karen Duelund Guastavino. Hun vil på turen byde på et glas bobler og undervejs fortælle om værkerne og Copenhagen Harbour Parade⁠.

 

OBS! Der er to ture:
Tur 1 starter kl. 20.30 med påstigning fra kl. 20.00 (UDSOLGT).
Tur 2 starter kl. 21.30 med påstigning kl. 21.20.

Start og slut på fra Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, KBH K.

Du har mulighed for at se et udsnit af vores kunstnere på sejlturen. Resten kan ses på Kyssetrappen inden og efter turen.

 

PROGRAM:
‘København’ af vokalselskabet GLAS: der åbner paraden med et brag, når de seks markante kvindestemmer optræder med et værk, der er særligt komponeret til Copenhagen Harbour Parade.

‘Goplen’ af Birgit Lykke: et skulpturelt lys- og lydværk, der lyser havnen op og får en stemme gennem Birgit Løkkes vokal, havets lyde og andre forunderlige klange.

‘Water Waltzes’ af Maria Faust: et særligt komponeret værk til paraden, som afspejler Københavns lange, varme, mørke og støjende sommernætter.

‘Under Overfladen – Copenhagen Underwater’ af Christian Liljedahl og Katrine Ring: der undersøger København under overfladen og bringer et uudforsket lydunivers op til overfladen.

‘Den Sidste Pest’ af Ad Nauseam: et værk, der rummer en fortælling om en tragisk mørk tid i vores fælles historie. En historie om menneskelig lidelse og afmagt, samt en genfødsel af det samfund vi lever i i dag.

‘Stígandi’ af Atli Arnarsson og Trío Sól: der som en del af ungdomsprojektet ARTSAY, kommer med en uropførsel af en koncert, der på en flydende scene åbner op for et lydunivers med smukke akustiske toner.

‘Duet for Ballerina and Cello’ af Astrid Grarup Elbo og Rasmus Støier Andersen: en optræden der kommenterer på overforbruget og CO2-aftrykket i Vesten. En opførsel, hvor balletdanserinde og cellist, med hver deres sprog forsøger at kommunikere med hinanden.

Privacy Preference Center