Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'Copenhagen Harbour Parade på Grønsund Færgen - koncert og flydende parade'

Oplev en magisk og unik musik, dans og performance på Grønsund Færgen, når Copenhagen Harbour Parade og Christianshavns Kulturfærge byder indenfor til en stemningsfuld og “once in a life time” aften. Færgen er atter kommet til overfladen og er et af byens mest spændende nye kulturcentre.

Aftenen består af live musik fra et af landets allermest spændende nye musikalske cross-over projekter, når musik-kamæleon og P8 Jazz vært, Jonas Visti spiller sommeraftenen fuld af stemningsfulde auditive landskaber, der giver associationer til alt lige fra gambianske landsbyer til vesteuropæiske natklubber.
På tværs af genrer, traditioner og udtryk, har han samlet et drømmehold med den herboende Gambianske kora-spiller Dawda Jobarteh og William Winding. Bandet starter og slutter aftenen på Grønsund.

Når mørket har sænket sig over byen og bandet har spillet første sæt, kan man opleve Copenhagen Harbour Parade “by night”. Der er tale om en perlerække af flydende til lejligheden skabte værker, der efter mørkets frembrud sejler gennem byen og undervejs passerer Grønsund.

Her vil man opleve smukke, mystiske og sanselige performances, der udtrykker sig stærkt og gør indtryk i sommernatten. Blandt kunstnerne er bl.a. kongelige balletdanser Astrid Grarup Elbo, Katrine Ring, Birgit Løkke og Vokalselskabet Glas. Læs mere om værkerne her: www.copenhagenharbourparade.dk/program

Der er et meget begrænset antal billetter til salg.
Pris: 195 kr. (inkl. et glas vin)
Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM11538

PROGRAM:
19.00 – Dørene åbner
19.30 – Vistis Vinyl Collective feat. Wille & Dawda Jobarteh
20.50 – Copenhagen Harbour Parade
22.30 – Vistis Vinyl Collective feat. Wille & Dawda Jobarteh
24.00 – Baren lukker