Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

‘Melodier for børn og barnlige sjæle’

Af Katrine Ring

Hov, hvad er det? Det lyder som om der er fest ovre på Havnevigen! Copenhagen Harbour Parade fyrer op for en vaskeægte søndagsfest med DJ Katrine Ring. Stranden er et dansegulv, vandet nedkøling og I er inviteret med! 

Katrine Ring spiller funky og livsglad musik til børn og voksne i alle aldre; Alt fra musikken til Cirkeline og Bennys Badekar over mystiske og dansable brasilianske og latinamerikanske rytmer til fede mix af disco, funk og soulklassikere. Kom og få gang i kroppen og hjælp Katrine med at få skabt et brag af en søndagsfest på Copenhagen Harbour Parades sidste dag.   

Katrine Ring har arbejdet med lyd, installationer og lydkunst i snart 20 år og en af Danmarks mest benyttede, kreative og velspillende DJ’s. Som komponist og lydkunstner har hun udstillet over hele landet i alt fra grønlandsk lydfortællinger til værker med lyd af glas, elevator og metro. Dertil kommer performances med lydværker live i mange forskellige sammenhænge, samt en mangeårig karriere som radiovært på bl.a. DR’s Natsværmeren.

Medvirkende: Katrine Ring (DJ) 

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade  

Fest og dans d. 13. august fra kl. 10 - 16 på Havnevigen (Islands Brygge)