Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'JOYOUS'

Af NEXT ZONE

JOYOUS hylder København gennem en kraftfuld, sanselig og humoristisk danseforestilling. En forestilling, der fusionerer urban dans og nycirkus i en fejring af optimismen, en hyldest til håbet, glæden og menneskets vilje og evne til at skabe positiv balance i verden. Det er en sprudlende forestilling, der portrætterer glæden i alt sin skønhed og kompleksitet – via kroppens sprog bevæger glæden sig gennem danserne påvirket af åndedræt og kredsløb, hjerte, vener, blodkar, blod og lymfer.  

I JOYOUS medvirker fire streetdansere og en nycirkusartist, som leger med følelsen af glæde og dén effekt følelsen har på krop, sind og sjæl.

NEXT ZONE er et dansk dansekompagni, som turnerer med professionelle og medrivende forestillinger på både nationale og internationale scener. NEXT ZONE fokuserer på at udfordre og skabe nye opfattelser af, hvad dans som kunstart kan. Deres koreografiske univers skubber til grænserne for, hvad der er kropsligt muligt og giver samtidig publikum unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelser. 

Medvirkende: Lene Boel (idé og koreografi), Rex Casswell (musik), Julliet Tellier (danser), Oussama Elyousfi (danser), Takeo Ishii (danser), Habid Bardou (danser), Micael Anigbe (danser)

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade

Danser d. 12. august kl. 14.15 ved Kyssetrappen (Ofelia Plads), 15.45 ved Kulturhuset Islands Brygge, 16.20 ved Nordatlantens Brygge & 16.50 ved Kyssetrappen (Ofelia Plads)