Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

‘Kira Skov x Det Kgl. Kapel’

Af Kira Skov & Det Kgl. Kapel

Lørdag aften på Kyssetrappen v. Ofelia Plads kan du opleve den karismatiske og anerkendte sangerinde og sangskriver Kira Skov i en helt unik koncert skabt til Copenhagen Harbour Parade. Hun optræder med 6 strygere fra Det Kongelige Kapel på en flydende scene i en setting, der på magisk vis vil binde smuk og stemningsfuld musik sammen med den unikke scenografi skabt af byrummet omkring Kyssetrappen. 

Kira Skov udgav i 2002 sit første album ”Happiness Saves Lives” med bandet Kira and the Kindred Spirits. Med yderligere to album turnerede rockbandet i fem år, før de gik hvert til sit, og Kira Skov igangsatte sin solokarriere. Hun har udgivet et væld af rockmusik, men har også stiftet bekendtskab med jazz, da hun udgav albummet ”Memories of Days Gone By” som en hyldest til Billie Holiday. I foråret 2021 udgav Kira Skov sit seneste album ”Spirit Tree” – et album med duetter, affødt af en tid med isolation og pandemi.

Det Kongelige Kapel er verdens ældste orkester, som kan spores tilbage til 1448. I dag har  kapellet over 100 musikere tilknyttet, som inden for deres instrumenter er blandt de bedste i landet.

Sæt dig godt tilrette med en kold drink fra vores bar og nyd en hjertevarm sensommer aften med dem du holder af, mens tonerne fra Kira Skov og Det Kongelige Kapel flyder ud over havnen. Før koncerten kan man opleve Copenhagen Harbour Parades tværkunstneriske flydende parade kl. 12-18. Efter koncerten optræder Girls In Airports x Teitur kl. 21.00.

Medvirkende: Kira Skov (vcl), 6 klassiske strygere fra Det Kgl. Kapel.  

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade og Det Kgl. Teater. Koncerten er et samarbejde med Det Kgl. Teater, Jeudan og Foreningen Ofelia Plads.

Spiller d. 12. august kl. 18.30 - 19.30 på Kyssetrappen (Ofelia Plads)