Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'Hvis jeg bliver FØDT som...'

Af sART Danseteater & Team Teatret

Kom til Copenhagen Harbour Parades børnedag og se et uddrag af den Reumert nominerede danseforestilling ‘Hvis jeg bliver FØDT som…’ 

Fantasien får frit spil, når Ilinix og Alea tager på opdagelse i legen. Det kan både være sjovt, tankevækkende, pinligt, spændende, dumt, grimt, følsomt, alvorligt og grineflip fremkaldende at lege. Legen kan sætte de helt store følelser på spil. I legen kan vi fortabe os og måske mærke sommerfuglene i maven eller spændingens dunken i brystet. Legen er i os alle. I legen sættes vi fri – fri til at drømme, fri til at finde på og fri til at lege.

‘Hvis jeg bliver FØDT som…’ er en co-produktion mellem sART Danseteater og Team Teatret. Bag forestillingen står koreograf og Iscenesætter Sofie Christiansen, teaterleder Dorthe Skøtt Bébe. I dette uddrag af forestillingen medvirker danserne Malthe Ørsted og Ibrahim Madsen, som er nogle af landets førende eksperter i danse-stilarten popping. 

Medvirkende: Malthe Ørsted (dans), Ibrahim Madsen (dans), Sofie Christiansen (koregraf, iscenesætter), Dorthe Skøtt Bébe (teaterleder) 

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade. Støttet af

Se danseforstillingen d. 13. august på Havnevigen (Islands Brygge) kl. Kl. 12.00 og 14.00