Program for Copenhagen Harbour Parade 2023

'Havfruen Karin'

Af Karin Prehst Lund Madsen

Du spejder ud i horisonten, får øje på noget i havets bølger, som glimter i sammenstødet med solens varme stråler. Det kommer tættere på og bevæger sig som en ål i vandet, men hvad er det du har fået øje på? 

Du har været så heldig at fange et glimt af havfruen Karin, der ankommer under havoverfladen, til Copenhagen Harbour Parades helt egen børnedag. 

Kom tættere på, lyt med og hjælp til, når Havfruen Karin fortæller om livet som havfrue, synger som hvalerne og holder vejret som havodderne. Bliv inspireret af hendes spændende undervandsliv og hvem ved, måske bliver du en dag en del af havfolket og får din helt egen hale.

Måske har du mødt Havfruen Karin for, for hun har nemlig underholdt børn og voksne med sit havfrueshow, både til lands og til vands siden 2015. I kan også møde hende på Den Blå Planet, en gang om måneden, hvor hun dykker med hammerhajer, leopardpiskerrokker og hestemakreller. Du kan også møde hende rundt omkring i hele landet, når hun svømmer fra havn til havn for at finde ligesindede, der ligesom hende selv er vilde med havet og alle dyrene i det. 

Medvirkende: Karin Prehst Lund Madsen (havfrue) 

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade

Mød Havfruen Karin d. 13. august på Havnevigen (Islands Brygge) kl. 10.30 og 15.30

Foto: Henrik Sørensen

Privacy Preference Center