Program for Copenhagen Harbour Parade 2021

Sharing Copenhagen (DK)

Af The KutiMangoes

Det internationalt anerkendte og prisbelønnede orkester The KutiMangoes spiller en overlegen blanding af afrobeat og jazz, som bandet selv har beskrevet som et møde mellem Fela Kuti, Charles Mingus og Ornette Coleman i København.

The KutiMangoes’ credo er, at musikken opstår når den deles med publikum. Det er er noget af det smukke ved at bo i en storby som København – at bylivet opstår i mødet mellem mennesker. Vi eksponeres for hinanden, ser hinanden fra velkendte og nye vinkler, møder ligesindede og modsætninger og oplever samhørighed og fællesskab når vi deler byrummet. Ved at spille og opleve en koncert på vandet udvider vores hjemby sig.

Vi eksponeres for hinanden, ser hinanden fra velkendte og nye vinkler, møder ligesindede og modsætninger og oplever samhørighed og fællesskab når vi deler byrummet. Ved at spille og opleve en koncert på vandet udvider vores hjemby sig.

Vi ser den på en ny måde, og publikum og musik mødes der hvor folk hænger ud, går tur eller kommer nysgerrigt løbende. The KutiMangoes er selv konstant nysgerrige efter hvem vi møder, ligegyldigt om det er i en landsby i Burkina Faso eller i vandkanten på Sluseholmen. 

The KutiMangoes har efterhånden taget både Danmark og verden med storm. Herhjemme har de fejret triumfer på både Copenhagen Jazz Festival og Roskilde Festival. Dertil udgivet flere prisvindende albums fulgt op at tournéer over det meste af verden.

Line-up: Michael Blicher (s), Henrik Melbye (s), Gustav Rasmussen (trb,g), Johannes Buhl Andresen (keys), Eddi Jarl (perc), Casper Mikkelsen (dr)

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade