Program for Copenhagen Harbour Parade 2021

Mangfoldighedens Havn

Yasmin's Tribute to Miriam Makeba & Manu Dibango

Der er sikret sydende musikfest spækket med livsglæde, varme, højt humør og historier fra det Afrikanske kontinent, når Yasmine Tribute gæster Copenhagen Harbour Parade. Glæd dig til eksotiske rytmer fra Afrikas kyster når Yasmins Tribute hylder to af Afrikas største afdøde stjerner, sangerinde Mariam Makeba og saxofonist Manu Dibango. Yasmin’s Tribute vil sprede sommerglæde fra Sydhavn til Reffen mens de synger de bedste sange fra begge kunstnere, bl.a. Pata Pata, Mbube og Soul Makossa. 

Bandet består af både etniske og Afrikanske danskere med den sprudlende Mozambique-Danske sangerinde Yasmin Kirkegaard og den prisbelønnede saxofonist Jakob Dinesen i front.

Musikerne er de absolut bedste indenfor genren på disse breddegrader og hylder i dagens anledning diversiteten i et multikulturelt og internationalt København. 

Det har været et år med masser af frustration, kulturel splittelse og afmagt. Vi trænger til nye tider. Vi håber at kunne samle Københavnerne i mangfoldighedens havn, og give dem en fantastisk musikalsk rejse til Afrika med en følelse af samhørighed som pejlepunkt.

Line-up: Yasmin Kirkegaard (DK/MOZ) (vcl), Jakob Dinesen (DK) (s), Preben Carlsen (DK) (gui), Yasser Pino Sal Dibba (perc), Rune Harder Olesen (DK)(perc). 

Kuratering: SV-Festival