Program for Copenhagen Harbour Parade 2021

Mozarts 'Tryllefløjten' (DK/GR/NO)

Af Det Lille Operakompagni

Vidste du godt, at Mozarts enke, Maria Constanze, har boet 8 år på Lavendelsstræde i indre by efter Mozarts død? I dagens anledning vil Det Lille Operakompagni opføre et af Mozarts mest kendte værker, Tryllefløjten. 

Det Lille Operakompagni startede tilbage i 2010 med at opføre opera-klassikere i et kort og mobilt format for både børn og voksne. Ved at udvælge de væsentligste temaer og dele af musikken, betyder det at  forestillinger som Tryllefløjten, Carmen m.fl. stadig kan leveres på et højt professionelt niveau. Deres tilgang til operaerne er kompromisløs, hvilket betyder at de leverer en færdig opera af de store klassikere, der ellers normalt er forbeholdt de store operahuse. 

​Operaforestillingerne er bearbejdelser skabt i børnehøjde og tiltænkt at introducere dem for en genre, som mange ellers ikke ville få kendskab til før voksenalderen. En forestilling med Det Lille Operakompagni er altid tro over for genren og fortællingerne, og går ikke på kompromis med det musikalske oplæg. Glæd jer! 

Line-up: Liv Oddveig Midtmageli (NO) (vcl), Søren Hossy (DK) (vcl), Lisbeth Kjerulf (DK) (vcl), Katerina Anagnostidou (GR) (Slagtøj), Stefan Baur (DK) (sax), Jónas Ásgeir Ásgeirsson (DK) (Acc)

Kuratering: Copenhagen Harbour Parade